Lite kul

tjooohoooo! lite speedad eller nåt? skämtar med matilda och becca! vi valde smilisar som "representerade oss" detta skrev jag om oss....


detta är rebecca. hon är en lama. hon gillar att "bääää":a på fritiden betar hon. på våren när bonden släpper ut djuren brukar hon springa ut och sätta sig under en korkek och sniffa på blommorna! - hej ferdinand!

 detta är matilda. hon har en stor tunga... hon gillar att skela och titta på sin tunga när hon räcker ut den. på fritiden tränar hon sin tunga. hennes tunga brukar bli ganska torr..

 detta är jag. jag är en stört sköööön lirare!


Hannaaslifee.blogg.se

haha både jag och matilda har varsina "privatbloggar" titta gärna in på min! :D
--> Här <--


Yutrix!

Nu är jag äntligen klar med min blogg! Ni är hjärtligt välkomna in till min rosa asiatiska värld här: www.yutrix.blogg.se !
Hahaha, lite random web cam bild jag tog igår :)

Sleep tight

skriver bara ett litet kvällsinlägg såhär för att berätta att vi faktiskt överlevt dagen (nästan). imorgon är det måndag, så vi har en ganska kort skoldag :D älskar korta skoldagar! vi har även korta fredagar... hehe ni kan ju titta på shemat själva?


vaken!

godmorgon alla pigga och glada! hoppas ni sovit gott inatt! vaknade tidigt idag eftersom mamma hade råkat ställa sin väckarklocka (smart va?) så alla andra vaknade och väsnades så mycket att jag också vaknade. så, ingen sovmorgon nej! ska i alla fall sätta mig med photoshop nu igen! tipsa gärna om saker vi kan skriva om!

bild från EPCOT, florida-2012


Blogglust igen ^_^

asså har fått sån himla lust att blogga igen! men har ingen aning om vad jag ska skriva? kom med tips för det skulle vara kul! förrästen blev det ingen fotografering idag :( jag vet inte vad som hände med matilda egentligen? hahaha men, men! sitter och håller på massor med photoshop just nu, har gjort headern här och en till sara. gjort rosen ni ser bredvid rubriken, en liten kompisbild till matilda och sara (håller på med några till) m.m. men tror jag ska sätta på ett avsnitt Vampire Diaries för jag har tråkigt... men säg gärna något vi kan skriva om! hade bra sålänge!

(egobild från igår :O, lite överdriven )


Ny design igen!

Grönt tema den här gången. Jag kommer dock fortfarande inte blogga så mycket eftersom jag jobbar på min nya blogg,   www.yutrix.blogg.se .      Men jag kanske slänger in nåt inlägg nu innan den nya är klar så får jag se sen...

Fotografera ♥

hejhej! tänkte skriva ett litet vanligt inlägg. nu väntar jag på matilda E. hon ska äta lite osv. sen drar vi ut och fotar! ska bli kul att ta kort vid havet. hoppas att alla har det bra! bild på matilda E:
 
bild från i somras :D


19th century inspiration

länge har jag varit väldigt inspirerad av klänningar från 1800 talet. så nu tänkte jag lägga upp några bilder på vackra klänningar!




som ni ser på dessa målade bilder har kvinnorna väldigt smala midjor. de hade ju korsetter men så var det ändå inte riktigt i verkligheten, förr målade man inte av det exakta utan man målade så som personen som blev avmålad ville ha det! den 2:a bilden visar det mest.


och sist men inte minst en bild på nina när hon bär en underbar 1800-tals inspirerad klänning när hon spelar katherine.


trasiga hörlurar - ingen TVD :(

tja! ett litet inlägg bara för att göra en liten update på vad som händer. vi har varit i skolan och det är väldigt jobbigt just nu. det gör att vi är väldigt trötta när vi kommer hem och då brukar vi oftast vilja vila. vi ser på vampire diaries mest. men nu har mina hörlurar pajjat så jag vet inte vad jag ska göra? men jahaa... ville passa på att fråga er något; vill ni veta mer om oss? vi kan göra ett inlägg där ni kan "lära känna" oss mer privat eller vad man ska säga.
hahahaha måste berätta lite grejsor. igår när vi väntade på bussen ville jag bara kolla om det var halt på isen. kan meddela att det var det! halkade och skadade armbågen :( men hahahaha när jag reser mig upp så jag sitter vänder jag mig om och ser matilda och sara helt tårögda och de kunde inte andas bara för att de skrattade... rebecca frågade ialla fall om det gick bra... hahahahahahahahaha såååååååååååå himla kul! men idag har jag och matilda gått omkring och sagt "is that mr smolderholder?" bara för att nina kallar ian det :D hahaha med en rolig röst också så man skrattar svin mycket typ. oj vad mycket jag skrivit! men hejdå då!

(TVD)


Bloggpaus!

Heej kära läsare! Just nu känner både Hanna och jag att vi har fullt upp och en del brist på inspiration. Jag kommer inte blogga på ett tag skulle jag tro. Ni får ha det bra sålänge!

Bloopers

hahaha eftersom jag o matilda är helt fulständigt GALNA i vampire diaries måste man ju titta på bloopers osv. på youtube! här är från säsong 1 & 2 hur kul som helst!



hahahaha döööör!


Citat och ZUMBA

Hej! Hanna gjorde nyss nya "skyltar" till bloggen! Den här gången med våra efternamn. Snart ska jag iväg på Zumba. Hanna ska ju oxå med! Men försrt tänkte jag lägga in några citat som jag tycker är väldigt bra:
Calling someone else fat doesn’t make you any skinnier,
calling someone else ugly doesn’t make you any prettier,
calling someone else weak doesn’t make you any stronger.
Calling someone else fat doesn’t make you any skinnier,
calling someone else ugly doesn’t make you any prettier,
calling someone else weak doesn’t make you any stronger.
-Bubzbeauty

Min favorit:
"Real girls are not perfect and perfect girls are not real"
-Bubzbeauty
“Money can buy; A house but not a home.
A clock, but not time.
A bed, but not sleep.
A book, but not knowledge.
A doctor, but not good health.
A position, but not respect.
Blood, but not life.
Sex, but not love.”
-Bubzbeauty
Innan du uttalar dig om mig, ska du känna mig.
Innan du uttalar dig om mitt sätt, ska du veta något om det.
Innan du uttalar dig om mina vänner, ska du känna dem.
Innan du uttalar dig om mitt liv, ska du leva det.
Innan du uttalar dig om något, ska du titta till din egen dörr!!!
-Okänd

Goda vänner är som stjärnor... Du ser dom inte alltid, men du vet att de finns där.
-Bertrand Russell



Inspiration by Bubbi

Bubbi från "Bubzbeauty" är en av mina förebilder! Hon är otroligt begåvad och en fantastiskt vacker människa. Hon är en känd "youtuber" som gör många videor om bl.a. frisyrer och smink. Värt att kika in på hennes youtube-kanal!
Youtube: http://www.youtube.com/user/bubzbeauty?blend=1&ob=4
Officiel sida: http://www.bubzbeauty.com/

zumba :D

hihihhi lite flummig nu efter skolan... ska pröva zumba med matilda klockan 19.00 kul! första gången jag testar och lite sååå.... men ni får ha det så bra! hörs!


Long hair inspiration

Vill ha långt hår!

tvättmaskin trasig :(

tjoho allesammans. sitter och fryser på mitt rum eftersom våran tvättstuga stor vidöppen... pappa och en kompis bytte våran tvättmaskin eftersom den var trasig :( så nu luktar det äggfjärt i hela huset, mums! :( hahaha lite roligt ändå. idag var jag och tog spruta, ush. men det är för min allergi mot gräs. känner att jag håller på att bli förkyld. min hals gör otroligt ont. får hoppas på att det faktiskt går över till imon :) nu skall jag fortsätta se säsong 2 av vampire diaries så ni får ha det bra!


Elin och Sanna

Hej! Igår visade min kompis att några vi känner-Elin och Sanna, hade lagt ut en cover på Youtube! Elin är sjuukt bra på att spela gitarr och Sanna sjunger jättebra! Sanna är 10, Elin är 11 år. De är jätte bra för att vara så små!

Captain America: The First Avenger

Filmtips nu då! Igår lånade jag och brorsan hem "Captain America". Den var väldigt overklig, och ganska förvirrande. Jag skulle nog ge den 4/10 "stjärnor" men aja. Slänger in en trailer oxå:

to do 2012

detta vill jag göra 2012 och massa mer!


inspiration by nina


(tänker på sminkningarna)


Skall sluta med sådana här inlägg

tänkte först säga att jag faktiskt ska sluta med sånna hära tråkiga inlägg där jag bara skriver något? är egentligen så fruktansvärt tråkigt att läsa? så detta ät nog mitt sista!
usch nej vad jobbigt allt är just nu. deppar eftersom mitt beroende av vampire diaries är för högt? orkar inte. jag vet inte men jag har knappt sovit på planet, ca. 2 timmar. sen slummrade jag på planet från frankfurt till göteborg. förrästen! vi flög över min skola xP (längtar inte dit). men slummrade i bilen sen också... men vem bryr sig? såg på 3 filmer på "lång-flygnings" flygplanet. "Monte carlo" och gud vad jag är avundsjuk på selenas utseende!

"Footloose (2011)"

lite "töntig" men blev bara så beroende av att dansa!
och "harry potter 8" (hette den på planet)

 ganska bra filmer faktiskt! får väll ta och dansa lite nu eller nåt? blir mer inlägg sen!


hemma

tjabba! kom hem för några timmar sen! äntligen hemma! men fyyyy vad kallt det är! saknar liksom 25 grader! och idag skulle det vara 27 :O fusk för b-lunds som fortfarande är där! :( men nu skall jag se det från den positiva sidan. orkar inte skriva just nu :( så det blir säkert något sen. bilder kommer nog imorgon tror jag.... skall försöka återhämta mig från resan! hade gött

Friendship

Just nu skulle jag tro att Hanna sitter på planet hem till Sverige, och eftersom jag saknar henne så sjukt mycket så lägger jag ut lite inspirationsbilder med tema: "Friendship".
Have a nice day :)

Fredag den 13:de

Idag är det Fredag den 13:de! Jag har oftast inte otur på såna dagar eftersom 13 är mitt turnummer :) Är ju hemma och sjuk, så lite otur kanske jag har ändå... Kollade nyss på det senaste avsnittet av Vampire Diaries som släpptes ca kl. 3 inatt. De går ju efter Amerikansk tid tror jag så då blir det lite senare för oss i Sverige! Igår så letade jag efter bakgrundsbilder till datorn(Vampire Diaries såklart) och då hittade jag några jättefina! Den första är den jag blev helt förälskad i! Den är så perfekt, ÄLSKAR DEN!
Ni får gärna kopiera och använda som bakgrundsbild om ni vill :)

2012 Wishes

Vissa bilder har jag lagt ut innan, men lite repris skadar inte :)



Frisyrer?

Eftersom jag försöker spara mitt hår så det blir långt, måste jag sluta platta det. Vilket innebär att jag kommer gå omkring som värsta affrot.... Jag skämmtar inte, mitt hår är så himla lockigt! (hatar det) alla säger: åå det är så vackert! Jag: nej!! Det går inte att kontrolera dom så det ställer sig åtalla håll och kanter! Hatar det! Men eftersom jag inter får platta detmåste jag ju ha frisyrer för att slippa lockarna, då undrar jag om ni kan hjälpa mig att komma på några? Supertacksam om ni skulle vilja hjälpa mig! Skriv alla frisyrer ni kan i en kommentar, helst där hela håret är uppsatt. Flätor av olika slag kan jag massor men gärna olika hårknutar, uppsättningar m.m hade varit kul att kunna era favorit uppsättningar! Skulle vara så tacksam om ni ville hjälpa mig!

Blandade kännslor.

Usch, nu saknar jag sverige jättemycket! Fast inte vädret ;P saknar vänner, mobil, hemma, vampire diaries... Fast ändå orkar jag inte åka hem! Känns så otroligt skönt att vara utomlands för här kan man göra nästan vad man vill, jag kommer ju ändå aldrog träffa folket igen! Jag han inte skriva igår efter universals islands of adventure, för jag var alldeles för trött! 9 timmar på ett nöjesfält! Idag har vi shoppat (^_^) eftersom det regnat... Men imon drar vi till disney; epcot. As kul!! Nu ska jag starx försöka sova, skall upp tidigt imon plus att klockan faktiskt är 23 (11pm) här snart. På tal om sova, drömde nog den bästa drömmen igårnatt! Ville verkligen inte vakna när mamma väckte mig! Usch vad härlig! Berättar inte omden eftersom jag inte orkar... Kanske någon annan gång. Men nu skall jag sova och försöka drömma vidare på drömmen ;) tjabba tjena hejdå!
Sammanfattning: jagvill åka hem, fast ändå inte. Saknar mycket där hemma fastälskar att vara bort från vardagen. Kan inte se vampire diaries så jagblir lite deppig.... Drömmde världens bästa drömm men blevväckt från den. Skall till epcot imon och ha superduper kul! Ps. Det är 6 timmars tidsskillnad så här är det 6 timmar bakåt från svensk tid... Gonatt!

Lite älgar jaa

Usch, idag kändes det som att skolan aldrig skulle ta slut. Den gick så långsamt! När vi slutade skulle jag följa med en kompis(Rebecca) hem, och gissa vad vi gjorde? Jo, när vi gick på en gångväg som det liksom var lite skog runt vid kanten(man såg bilvägen ändå) så stötte vi på 3 älgar! Jag märkte först att det rörde sig ca 10 meter framför oss, och då såg jag älgkon. Då blev vi GANSKA så rädda och började backa försiktigt... Då märkte vi att det stog en älgkalv 2 meter bredvid oss! Som tur var fanns en liten avfart ner till stora vägen som vi kunde smita ner på! Vi var då tvugna att ändå gå väldigt nära älgarna eftersom de var vid vägkanten, och då såg vi att där var ytterligare en! Som tur var gick det bra, och Rebecca hade stött på älgarna flera gånger tidigare på sin gata. På tal om älgar så har ni säkert sett den roliga videon där en man säger "komsi älgen"? Här är den iaf:
Jag tror stackars Mats bröt några revben, men han klarade sig hyfsat iaf!

Nail art inspiration by Foki

Heej! Några av läser säkert Fokis blogg? Hon är en helt underbar människa och har en unik stil som jag älskar. Hennes naglar är jättefina och därför tog jag inspiration från henne idag!
Ps! Jag tar oftast bilder från Tumblr, eftersom de bilderna har bra kvalité, är stora och har fina färger. På Tumblr finns oxå roliga "Gifs" och citat. Det finns oerhört mycket inspirationsbilder. Dessutom kan man skapa sin egna Tumblr-sida och "rebloga" andras inlägg! Jag ville berätta detta för er som inte vet och är nyfikna på det. Jag skapade en ny Tumblr idag, den heter: www.matildawassmur.tumblr.com.

Team Damon

Hellu! Nu har jag kollat hela säsong 1, 2 och de avsnitt som ännu släppts av säsong 3 av The Vampire Diaries! Måste läsa böckerna nu oxå. TEAM DAMON!
hahahaha stämmer såååå bra!

Skadeglädje

Moahaha, imorgon (idag för er i sverige) börjar alla klasskamrater skolan. Då åker jag till universal-adventure islands :) hur gött som helst! Hahaha vad jag har skadeglädje! Nu är vi i orlando som ni kanske förstod då? Vi bor på ett jättefint och megastort hotell! Saknar miami lite tror jag? Eftersom jag vet att vi inte skall dit igen (kanske när JAG blir äldre och betalar själv, men inte med mina föräldrar tror jag inte). Nu lagar pappa lite mat så vi skall äta strax, men jag skriver nog imorgon efter parkäventyret! Hade bra i skolan allihopa! (hehehehehe) hejdå!

Tack matilda <3

Såg faktiskt inte förräns nu att matilda gjort ny blogg design! Jag kan inte se den på bloggen här ifrån ipaden men jag har tittat på headern på bild! Jättefin matilda :) <3! Men nu är klockan 9.35 här så vi har nyss käkat lite frukost. Idag blire en dag på starnden (igen). Igår var vi faktiskt och shoppade :D jag köpte lite kläder, mest till sommaren eftersom man inte brukar gå med shorts på vintern? Imorgon drar vi till orlando så idag är det sista dagen i miami. Men orlando ska bli kul då vi bor bredvid en shopping mall och alla disney ställen är där! Epcot ser jag väldigt mycket fram emot

Jeffrey Campbell shoes

Snygga eller hur? Gimme some~

Ny design!

Heej! Nu är jag tillbaka! Mår bättre och är pigg igen. Dessutom har jag lyckats kolla på både första och andra säsongen av Vampire diaries så nu har jag börjat på tredje. Gjorde nyss en ny design! Vad tycks? Jag blev jättenöjd! Glöm inte höra av er om ni vill ha hjälp med headers, bakgrunder och design. Vi hjälper gärna till! Nu ska jag försöka börja blogga med riktiga inlägg igen istället för tråkiga texter och "dålig uppdatering-inlägg". BACK ON TRACK!

Everglades

Ååå! Nu har jag något jätte kul att berätta! Idag har vi hyrt bil och åkte ner till everglades. Där åkte vi airboat i träsket bland alligatorerna! Det var nog det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Man åkte i 1 timma fast det känndes bara som en kvart eller nåt! Detta är något jag tipsar om att ni skall göra om ni åker till florida, värt det! Men sen påvägen tillbaka stannade vi till vi en "liten" "park" där alligatorerna gick omkring fritt, så man kunde nästan gå fram och klappa dom (fast det får man ju inte)! Vi vågade bara gå ca.1 meter nära dom... Men det var superkul och spännande att få utforska dom så nära. Roligast var nog när jag, emil och pontus stod och tittade på en alligator så "nös" eller fräste den så alla tre hoppade och Skrek! Hur kul som helst, synd var att pappa som hade kameran hade gått iväg någonananstans just då :( men dagen har varit toppen! Jo juste pappa åt alligator till lunch idag... Haha, jag vågade inte smaka men emil gjorde det och han sa att det var äckligt, fast pappa tyckte nog det var gott. Nu har jag nyss ätit lite pizza :) så nu skall vi nog bara se på TV resten av kvällen. Men hoppas alla har det bra! Hejdå!  (bilder kommer när jag är i sverige igen)


Jag är dålig på rubriker?

Tjabba, sitter på hotelrummet nu. Varit jättesoligt idag, och vi har bränt oss lite :S tillbringad dagen på stranden idag(miami beach). Men bu skall vi gå på en irländsk pubb :D ville göra en update nu eftersom vi inte har skrivit på ett tag...

Dålig uppdatering ...

Hejsan! Jag kommer inte blogga så mycket på ett tag skulle jag tro, har antagligen haft influensan som pappa hade för ett tag sen... Just nu hostar jag och har svårt att andas, men jag hoppas på att bli bättre till typ imon. Min sysselsättning idag har mest varit ta det lugnt framför TV:n och kollat på Vampire Diaries på datorn. Om jag blir frisk så kommer jag nog träffa min bästis som jag saknar hur mycket som helst och inte har sett sen i Fredags... Vi klarar verkligen inte av att vara ifrån varandra :O Brorsan åker på "coop forum cup" imon och ska sova i Skövde i några dagar, sjukt tråkigt för då blir jag helt ensam i huset! Usch usch... Aja nu orkar jag inte skriva mer så baii ~

Usa

Nu sitter jag här i florida och klockan är lite över 8. Har ingen aning om vad den är hos er? Men när jag kom igår känndes det väldigt välkomnande med 12 grader? Nej faktiskt inte.... Idag blir det förmodligen 14 men imorgon, då kommer det bli 24 grader! Hur gött som helst! Men detta blir nog det ända inlägg jag skriver här från usa...
För i skrivande stund använder jag ipaden... Vi skall göra så mycket grejer och internet är ju inte det snabbaste... Men ni får ha det bra så kanske jag skriver någon gång under veckan! (hoppas på att matilda kommer göra många inlägg medans jag är borta) hejdå!

FLORIDA

då drar jag om 5 timmar! eller skall vakna då! men jag fattar inte hur jag ska kunna sova nu? nja det blir till att försöka stå emot vampire diaries ialla fall! är ju beroende! nej jag får läsa istället! en fototidning :) men får försöka se positivt på det! för om 10 dagar ungefär... får jag se mitt älskade programm igen! jag gråter för att jag inte får se det! :(
jaja. vill inte prata mer om det, måste försöka tänka på annat. ialla fall skall farmor och farfar bo i vårt hus medan vi är borta! nej nu skall jag sluta skriva för det är jobbigt att läsa långa texter! så ha det bra här i sverige ;P hehehehehe


Latmask...

Heej hoj! Jag vet att jag inte bloggat på länge nu IGEN... Men efter tolvslaget på nyår fick jag en massa feber så jag har liggat däckad sen dess, och bara kollat på Vampire Diaries hehehe... Hanna har blivit sjukt beroende av den och hon har sett hela säsong 1 nu, och liksom chattar med mig om allt som händer hahahahaha! Bara för att jag verkligen ÄLSKAR dessa "before I die" bilderna så kommer här några fler ;)

vampire diaries

har typ fastnat för serien! har bara 2 avsnitt av 1:a säsongen kvar :) skall se nummer "21 isobel" nu! jag ville bara skriva något, för att uppdatera ^^. nu skall jag se och sen ska jag kolla igenom min packning :) imorgon åker jag! blir säker en update senare... tjabba tjena hejdå!


2012

idag vaknade man ju... ja, ganska sent... fast jag vaknade inte nu... vaknade 12.15 typ.... hehehehehehe jag är lite konstigt... kan bara sova 8 timmar, inte mer! men jag började 2012 med att dricka massor av pommac och se på vampire diaries! gosh vad spännande det är! börjar från säsong 1 då jag bara sätt random avsnitt sådär när det vart på TV. och det jag vet är att matilda också ser på det nu! hehehe.... nej nu skall jag fortsätta se vidare på mitt älskade program! hörs sen!


hur har er nyår varit förresten?


GOTT NYTT ÅR!

vi hörs sen, 2012!
 


RSS 2.0