ansikts look (?)

det är säkert ingen som läser nu? men en bild på min frisyr och sminkning ^^ nöjd faktiskt! fast jag hade en äcklig effekt på på denna bilden + att den är tagen med datorn :/  
haha ser inte ens ut som jag?
därför får ni en till ;P


Nyårsafton

nyårsafton nu då! gästerna kommer runt 18 så skall vi äta runt 20 typ (enlig pappa...). men det kommer nog vara ganska lugnt tror jag. ska ta bilder ialla fall! så mycket som möjligt nu när det är sista dagen år 2011! vet inte om vi skjuter raketer... vi har nog inte köpt några? men nästa år skall jag försöka göra till det BÄSTA! har massor att se fram emot! :) men nu skall jag börja fixa mig lite så jag hinner bli klar innan dom kommer! hejdå!
bild från tumblr


Svar på frågestunden!

Från Clara:
Hur gamla är ni och hur långa är ni?
Svar:
Matilda är ca 173 cm, och Hanna är 175cm lång. Vi båda är 14 år!

Från Fanny:
Kan vi göra ett bloglovin byte?
Svar:
Hanna - Jag använder inte bloglovin... Matilda - Visst, det är bara att mejla mig på [email protected].

Från Marshmallow:
Är det roligt att blogga?
Vad är syftet?
L vs K?
Vad heter jag?
Ska jag göra en blogg?
Vad ska den handla om?
MCR är awesome!!!
Vilket är det bästa bandet eller artisten?
svar:
1. Ja, vi båda tycker det är roligt att blogga!
2. Hanna - Syftet för mig är att kunna skriva av mig, att kunna dela med sig av saker även fast ingen vill veta det! Och när jag skriver det här ser jag att folk faktiskt bryr sig ändå!
Matilda - Mitt syfte är att dela med mig av min inspiration, mitt liv med mera. Dessutom älskar jag att lära känna nya människor, och blir otroligt glad av kommentarer!
3. L vs K- WTF?
4. Du heter Martin. Haha.
5. Du bestämmer helt själv om du vill göra en blogg! Huvudsaken är att du hittar något att skriva om som du är bra på, och känner att "This is me" typ.
6. Den kan handla om saker du tycker om att göra eller bara något intresse du har. Eller använd bloggen som en dagbok och gör som Hanna, att du kan skriva av dig det du vill att andra skall kunna ta del av.
7.Hanna - Jag gillar ingen särskild artist. Brukar lyssna på det som är på topplistan eller bara låtar jag tycker är bra.
Matilda - Jag tycker oxå om låtar från topplistan. Sedan gillar jag Taylor Swift, eftersom hon alltid har ett bra budskap i sina låtar. :)

Från pungråttorna:
Vilka är töntar i eran klass???!!!
Svar:
Förlåt, men det var den dummaste och lägsta frågan vi hört?! Vi är helt emot mobbing och varför skulle vi ens svara på det? Nej, detta är inte ok! Folk är sig själva (iallafall dom med vett) och om någon annan inte gillar det behöer den inte bry sig. Men man skall inte döma den personen för att vara en tönt för det! Det är ju insidan som räknas! Men visst finns det dom som kanske inte klär sig "modernt" eller beter sig på det sätt som vi gör. 

Från Malin^^:
Har ni någonsin bråkat med varandra?
Visst är ni bästisar?
När träffade i varandra första gången?
svar:
1. Ja vi har bråkat. Det är ganska komplicerat, så därför tar vi inte det i bloggen.
2. Ja vi är bästisar. Det är vi för att vi förstår varandra helt och hållet, och helt enkelt är ganska lika när det gäller att tycka och tänka.
3. Vi träffade varandra den gången då Hanna kom och hälsade på i vår klass innan hon flyttade. (i 3:an eller 4:an). 

Från Olivia:
Följa varandra via bloglovin?
Svar:
Matilda- Vi kan gärna göra det, du kan mejla mig på [email protected]

Från Johanna:
Har ni något nyårslöfte ännu?
svar:
Matilda - Jag har en hel del. T.ex. Mindre dator, träna varje dag, ändra kosten till nyttigare, skriva dagbok, bli en gladare människa och ta bättre hand om folk runt omkring mig. HAHA.
Hanna -  Mitt nyårslöfte är att röra på mig mera och inte sitta vid datorn lika ofta, träffa vänner och hitta nya ställen.


Från Malin:
Vad har ni tänkt ha på er på nyårsafton?
svar:
Hanna - Jeans och en finare tröja förmodligen. Det var ingen av mina kompisar som kunde fira med mig så jag får fira med mamma, pappa, brorsan och mammas och pappas kompisar.
Matilda - Tar nog på mig leggings och någon svart klänning... Sedan blir det nog till att göra nåt med håret och fixa en fin sminkning såklart :) Jag ska fira tillsammans med några kompisar o deras familj.

Från Your fake parent:
1. Varför började ni blogga
2. Är det bäst att ha en egen blogg eller en man har tillsammans?
3. Säger ni Lakris eller lackriss?
4. Vad är det som gör er blogg unik?
5. Om ni skulle beskriva er blogg med tre ord vad skulle de vara?
Svar:
1. Vi båda har ju haft egna bloggar.
Hanna - Jag började min egna blogg när jag hade flyttat. Dels för att hålla kontakt med mina gamla kompisar och för att få skriva av mig.
Matilda - Jag startade en blogg i somras, sedan har jag bytt från t.ex. blogspot till blogg.se och prövat att blogga från flera olika bloggar jag skapat.
2. Hanna - jag tycker det är mycket lättare att ha en blogg tillsammans. Men det inebär också att man måste träffas ofta eller ha kontakt varje dag via chatt program, nu när vi har frågestunden använder vi oss av chatt(MSN) för att kunna svara på frågorna.
Matilda - Det finns både för- och nackdelar med att ha blogg tillsammans. Det är ju extremt roligt att ha blogg tillsammans, och man blir verkligen nära med den man bloggar med. En till fördel är att om det är nmågon dag som man inte har möjlighet att blogga, så kan den andra göra inlägg så att bloggen ändå håller sig uppdaterad. En mindre bra grej är väl att man måste komma väl överens med sin kamrat om allt som man ska ändra på(designosv...) , men för oss är det inga problem/ingen nackdel.
3. Hanna - lackriss
Matilda - Lackriss :D
4. Matilda - Att vi verkligen brinner för att blogga, och tycker det är jättekul. Vi har nyss kommit igång med den, så vi jobbar fortfarande på förbättringar osv, för att få den precis som vi vill ha den och UNIK.
5. Inspirerande, rolig och nyfödd. HAHAHAHAHA.

Från Minigris:
Hur får man upp videos på bloggen?
Svar: Matilda - Jag ska nog göra ett inlägg om det snart eftersom många undrar det. Men annars kan man bara googla, då får man upp sidor som beskriver precis hur man ska göra.

Från Emma:
Ska vi följa varandra via bloglovin? :D
Svar: Matilda: Det kan vi väl göra, mejla mig på [email protected]. :)

Från Sofia:
Vem tycker ni är snyggast i eran klass, kille o tjej, var ärliga
Svar: Hanna - asså det finns jätte många ur gulliga personer i våran klass! hur snälla och fina som helst. nästan alla ialla fall! men ingen som har det där särskilda utseendet!
Matilda - Hahahaha, håller med Hanna!
Från Emma:
Vad är det längsta ni gått med en kille? ;)
Svar: Ehm... Det tar vi faktiskt inte upp i bloggen. Även i bloggen har vi ju rätt till privatliv så aa...

Swedish Meal Time!

Heej! Idag har jag varit med kompisar, chillat runt lite och BLIVIT FÖRKYLD. IGEN. Aja, hittade iaf en lite sådär random snubbe som gör skiiiiitroliga "matlagningsvideor". Han är helt galen! Men det är hur kul som helst, hahahahaha... Han är sjuukt galen i majonäs oxå... AHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD

Då får jag väl redan nu önska alla läsare ett GOTT NYTT ÅR 2012! Jag vet nämligen inte om jag kommer ha på datorn imon eftersom vi ska ha nyårsfest här hemma :)
P.s. tusen tack för alla frågor och kommentarer ni kommit med! Det blir vi superglada av! :D

Slappat

sorry, ingen update idag... har bara slappat och sätt på TV. fixat lite på datorn m.m. så min dag har inte varit så spännande? men nu är jag uppvilad inför nyår imorgon! vill ta en promenad med mamma senare, men jag vet inte om hon orkar... hoppas det! nej nu börjar mitt program igen! hejdå!



Frågor...

jag/vi såg alla frågor ni skrivit! några frågor stod ju inte i inlägget om frågestunden, men vi kommer svara på ALLA frågor även fast dom inte står i det inlägget, samtidigt! bara så ni vet! :) bara det jag ville säga! hejdå!


Florida 2004 vs. new york 2009 vs. kalifornien 2011 vs. florida 2012

efter nyår åker ju jag till florida igen! så egentligen kan jag inte lägga ut någon bild på det! men jag lovar att det kommer bilder när jag är hemma sen igen! men nu får ni tycka till om vad ni tycker verkade bäst/roligast/vad ni nu tycker?

Florida 2004
   
vs.
New York 2009
  
 (titta huset! :O  )

här skulle det egentligen stått vs. kalifornien 2011. men bilderna vi har därifrån är för stora för att ladda upp här! det gör att jag måste fixa iordning dom innan jag kan lägga ut dom :( och det ha jag inte tid eller ork till... men ni ska få se lite bilder från internet istället!
kalifornien
   
var på alla ställen och måna fler!
vs.
Florida 2012!
taggad som sjutton! fast det är första gången vi bara är i usa ca. 1 vecka. har varit där 3 veckor varje gång de andra gångerna! men då har vi även rest runt väldigt mycket i delstaten. nu skall vi bara vara i maiami och orlando. men ändå kul!


Peter Pan

Godmorgon! Jag har varit vaken sedan halv 7. Hade en mardröm och kunde inte somna om igen... Så nu ligger jag och tittar på Peter Pan(den otecknade versionen). Den är hur bra som helst! Det här är typ tredje gången på en vecka som jag ser den... Den är så gullig :) Snart ska jag gå upp och duscha, och sen ringa Hanna.


Last Christmas vs This Christmas

Heej! Idag har jag haft riktigt tråkigt... Bara varit hemma med familjen. Jag har förändrats ganska mycket sedan förra julen. Eller väldigt mycket. Nu har jag färgat håret, skaffat lugg osv...
Här ser man en ganska stor skillnad. Dessutom använde jag mobilkameran förra julen, men nu har jag ju digitalkamera! :)

Shoppat hela dagen, utan att köpa något?

tjabba! har inte uppdaterat idag eftersom jag varit borta! åkte med mamma till frölunda och var med mormor till kl 14-15 någon gång. skulle köpt kjol och massa men köpte ingenting! det betyder att jag måste in imorgon! fast då skall jag till mässan med matilda :). men sen var jag på frölunda och titta runt till kl. 20. affärerna stänger då. men som sagt fick jag inte köpt ett skit! fast jag var inne på monki typ6 gånger och new yorker typ 5! haha hittade massa men inget satt snyggt :( + att jag inte hade så mycket lust att shoppa när jag bara ville ha en grej och aldrig hittade den... :( nej, men imorgon skall jag försöka köpa något! även fast frölunda torg är bättre en mässan. men, men! nej nu skall jag börja på linnéas header! hejdå!


To do before I die

GLÖM NU INTE ATT FORTSÄTTA SKRIVA FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN!!!

Hanna & Matildas FRÅGESTUND!

Tjoobre! Nu är det så att jag & Hanna har tänkt att följa strömmen som de flesta bloggare... En FRÅGESTUND! Ni kan fråga precis vad ni vill! Vad vi gillar och inte gillar, hur vi är, våran relation till varandra, vad ni vill se i bloggen, hur vi lever och vad vi använder för smink m.m. Ni kan fråga VAD NI VILL! Svaren samlar vi ihop och svarar på nån gång senare i veckan.


2 bilder

först vill jag säga tack för kommentarerna! :) jag hade inte så jätte mycket lust att fota när jag väl var nere vid havet... därför blev det bara 2 bra bilder som jag kan visa här :( men dessa 2 blev det: + att nu har jag fixa copyright på mina bilder!

ps. jag tar foton på allt möjlig inte bara på detta viset! har massor av andra sorters bilder. men idag hade jag lust att ta sånna hära foton... :)

och till linnea: tyvärr har jag inte fårr mejlet. men pröva att skicka igen! annars får du en annan adress att skicka till.


Fiskelycka?

drar mig ut i blåsten för att gå ner till havet då brorsan skall testa fiskelyckan? omg. han fick ett fiskespö i julklapp och nu vill han ut och fiska? hahaha lite crazy sådär... nej men jag tar med mig kameran och skall FOTA! kul! kameran jag använder:


Frölunda torg

har nyss ätit middag. åkte in till mamma idag och fick köpt mig 1 tröja... tog 2 timmar att ta sig in till frölunda härifrån...! men jag åkte även förbi huset/området jag bodde i innan! gosh vad jag saknar det! <3 nej men när jag kom in var det KNÖKfullt och man var nästan tugen att slåss för att komma fram! så när jag va i butiken som mamma jobbar i så hjälpte jag till och lite sådant tråk sen klockan 17 när det bara var 1 timma kvar tills alla butiker stängde, dåå gick jag och kollade runt i affärerna! ("märkes"tröja för 75:-...!) bild kommer sen. nu skall jag bänka mig i soffan och se victoria's secret fashion show!


Mellandagsrea...

hoppas att alla ni har haft en bra julhelg! den börjar ju ta slut nu... idag skall jag nog ta det lugnt och om jag orkar skall jag in till mellandagreorna! fast det kommer vara otroligt mycket folk där idag! men det blir isånna fall pendeln in till gbg och buss till frölunda. mamma jobbar idag så då är det ok att åka in ensam... :P men ikväll hoppas jag på att matilda kan hitta på något! saknar henne en hel del nu när vi inte träffats på hela lovet och jag åker ju efter nyår, så då vill jag träffa henne. nej nu skall jag äta frukost! hejdå!


Julklapparna

ja, då tänkte jag lägga ut lite bilder på vad jag fick!

örhängen av mamma

ansiktsskrubb och kräm av mamma och pappa

lösnaglar av emil och grejerna man sätter på naglarna av farbror och hans fru!

lite olika produkter, hår inpackningarna av faster m. man och theodor, lite hårband och spännen, deo och en kräm!

fårskinns tofflor av mamma och pappa! :)

smycketsskrin av farmor och farfar med 2 halsband i :)

dollar av farmor och farfar

jag fick ju lite mer också, men det var inte lätt att få bra kort på dom grejerna...
men det var en mysig kväll igår. hoppas ni hade trevligt ni med! nu skall jag snart åka iväg till mormor och fira lite mer jul! vi hörs!


Inspiration by Cyrus

Miley Cyrus- Bilder från Tumblr~

Bitch-pics and Merry christmas

HOHOHO! Gissa vem som fick vara tomte idag? Jo, lilla jag. Vi firade hos farmoroch farfar och tydligen så hade de bestämmt att jag skulle vara tomte... Men det gick bra! Jag tjänade ju en liten slant oxå som jag behöver för att köpa Just dance 3 på Wii som jag vill ha... Lille Viggo märkte ingenting och alla tyckte jag spelade jättebra. (Farfar kommenterade att jag till o med lät som EN KILLE.) Jag är supernöjd med mina paket än sålänge! Kommer ju få ännu mer imon av Mormor & Morfar samt Faster & farbror. Jag har hittills fått: En Juicy Couture mysdress, en pälsväst(fusk), ett häftigt läppglans, 400 kr, träningsgrejor, vintersockar med päls, mössa med pälstofs, smink och halsband. Mamma fick en scarf från Raglady av pappa, men jag kommer nog ta över den för den var SJUKT snygg, hehe. Vi har iaf sett på Kalle Anka, ätit julmat & godis, kollat på julfilmer. Jag tog lite "Bitch/ego pics i badrummet oxå:
My sweet lovely Juicy dress~
Okej HAHAhA nu ska jag fortsätta med min julafton, så HARE BÄST & MERRY XMAS <3

GOD JUL!

GOD JUL! hoppas allt blir trevligt fastän vi inte har någon snö här i göteborg... hoppas på att matilda gör något inlägg snart, hon har inte gjort det på ett tag typ... men aja.

åååå vad jag älskar julen! (men inte vintern - kallt) all mysig julmat och det goda julgodiset. mysigt och mörkt... stjärnor och ljusstakar i fönstren! granen (våran är lite överpyntad...) som lyser mysigt! och när tomten kommer med paketen! gud vad mysigt det är! man är uppe hela natten och pratar o har kul! jag ÄLSKAR det! hoppas ni har det lika mysigt!
julbilder:

(sista = min egna bild)


JUlafton Imon! ^^ ♥

GAH! det är bara 6½ timma kvar till julafton! herregud! kommer inte kunna sova sen! hur firar ni jul? vi firar genom att vakna och äta frukost (gröt förmodligen), sen öppna ett paket var. kl. 15 (eller en stund innan) åker vi till farmor och farfar. klockan 15 då, då ser vi på kalle anka. sen myser vi och umgås o liknande med släkten. sen äter vi och efter maten öppnar vi paketen! efter paketöppningen brukar vi äta efterrät som är risallamalta som mamma gör! supermysigt! fast typ varannat år är vi hemma hos oss. har slagit in julklappar idag från pappa till mamma (haha, han bad mig att göra det!) sen har jag bara tagit det lite lugnt och suttit vid datorn mest! skojat med brorsan lite oxå, såklart! det var nämligen ingen som kunde hitta på något idag... :( men kommentera gärna! 1 ända kommentar är värt mycket för oss! (tycker det är lite konstig med så bra statestik och inga kommentarer?)


Florida

vaknade äckligt tidigt. innan alla andra! känns jättejobbigt att jag aldrig får sova länge! ja idag blir det till att fixa iordning lite och sådant DET ÄR JU JULAFTON IMORGON! (fast alla vet säkert redan det?). jaop, men vad önskar ni er då? jag har faktiskt inte önskat mig något särskilt i år, bara dollar (typ). åker ju snart! ååå LÄNGTAR!
bild från förra gången vi var där! (disney land, epcot) 2004 var det!
haha fail!

något jag vill åka igen! hoppas på att vi åker till den parken! VILL ÅKA! tror den heter "hollywood tour" det är ialla fall en spök-hiss! jag tror vi kommer uppskatta detta mer nu när både jag o brorsan är äldre. det är ju roligare då, + att vi åker med familjen B-lund! (förkortning på efternamnet...) ska bli så kul!


Varit med de bästa...

Heej! Nu är jag hemma igen! Har varit med de bästa av vänner... Vi har haft hur kul som helst! Igår började det med att vi var hemma hos dem, och sen åkte vi till Liseberg! det var jag, min brorsa och våra bästisar som oxå är syskon. På Lisse gick vi runt, spelade lite och var i Kristallsalongen. Jag vann en liten blå hundvalp(gosedjur) på en grej där man spelade, jag funderar på att ge den till minstingen i julklapp... Efter vi hade varit på Lisse åkte vi hem och sov över hos dem. Idag har vi bara chillat, spelat spel, skojat och SKRATTAT. Vi får alltid fnitteranfall tillsammans, det är jättekul! Aja, nu ska jag kolla om det går nån bra film på Tv ikväll, och ska sitta barnvakt åt Viggo. Robin kände sig inte helt bra, så jag får nog ta hand om honom lite oxå. Bara 2 dagar kvar till Jul nu, och imon blir det bingo på uppesittarkväll! Lääääängtar!

Headers

då tänkte jag börja med att göra GRATIS bloggheaders! det ni behöver göra är att skicka mejl till [email protected] med de bilder ni vill ha med i headern! (helst 3 som minst) ni får säga hur ni vill att den ska se ut så skall jag jobba efter det. ett tips är att även skicka en bakgrund som jag har som bakgrund i headern. kommentera om ni har mer frågor! det kan ta upp till 3 veckor för mig, men nu på lovet lär  det bara ta några timmar! jag mejlar tillbaka headern när jag är klar!


Before i die

som alla andra gjort och jag själv gjort innan... detta vill jag göra innan jag dör!
japp, några utav grejerna jag vill göra innan jag dör... listan är mycket längre, men allt jag vill göra finns ju inte precis... ;)


Godmorron!

godmorgon! känner att jag vakna lite väl tidigt nu när jag har lov... men jag är fortfarande van vid att gå upp kl. 6. ja idag händer inget särskilt för mig, ska mysa med familjen bara. ut och fota skall jag även försöka. matilda var i göteborg igår och sov över hos några kompisar så hon har inte hunnit blogga. men det kommer nog något inlägg idag! nu skall jag äta frukost och duscha. hejdå!
bild jag tagit på promenad för några veckor sedan!


KONSTIG?

vet inte vad det är med mig idag. efter filmerna blev jag konstig och har sprungit omkring i cirklar, som jag gör ibland... tror jag behöver vara lite social. men jag har ingen kompis som kan! :( jag vill göra jättemånga saker just nu! resa (som jag gör om några veckor! :D), vara med kompisar, dansa?, se på film, shoppa och bara ha kul och göra något.

glömde berätta att jag fick mina betyg! vågade först inte öppna kuvertet men sen när jag gjorde det var bild det översta ämnet och jag fick ett B! *stolt* iiiiiiiiiiiip vad glad jag blev! nej nu skall jag gå ut alldeles ensam i mörkret... hej då, stor platt-tå (en platt tå... he he)

The twilight saga

har nyss ägnat dagen efter skolavslutningen (som bara var i någon timma) till att se på film. supermysigt. igår såg jag "twilight" så idag hade jag lust att se "newmoon" och "eclipse" har ju sätt dom innan men aldrig brytt mig riktigt om inehållet. men nu har jag sätt dom igen och jag tror jag håller på att bli "galen". jag vet ju att det är många som är "twilight-galna" och har alltid tyckt det var konstigt. men efter att ha sätt filmerna igen (lånade dom av sara vilket jag är super tacksam för!) så börjar jag gilla filmerna! för ett tag sen var vi på bio och såg "breaking dawn" del 1 och nu an jag knappt vänta till del 2! den kommer tyvärr nästa år i november :( jaja, jag får väll nöja mig med att se twilight och låna de andra filmerna från kompisar sålänge... nu skall jag leta upp en film på filmkanalerna. hejdå!
  

ååååå längtar till nästa film nu! skall faktiskt låte dessa filmer bli ett intresse. då delar jag det med sara.... kul!


Fixat lösnaglar...

Tjoobre ! Idag har jag fixat lösnaglar! Bytte ju julklappar med tjejerna idag, så jag fick lösnaglar av Hanna. Det är första gången jag har lösnaglar eftersom jag är väldigt bra på att spara upp till långa naglar med mina "riktiga". Men har länge velat prova, och det känns jättebra! Den här gången pyntade jag dem inte så mycket (jag älskar att pynta och fixa mina naglar) utan det blev lite enkelt. Dock tog det ändå över 2 timmar! Men det var det värt. Är supernöjd!
Imorgon är det äntligen avslut! Kommer nog få betygen... BUÄÄÄ. Slutar iaf runt 10 tror jag, sköönt. BARA 4 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!!! TJOHOO :D

Målat naglarna! ♥

har nyss suttit i 2 timmar och målat naglarna! asså gud vad svårt det var! resultatet är la sådär. säg vad ni tycker! grejen jag håller i och armbanden är 2 presenter jag fick idag. det röda nagellacket är också en present! :) TAGGAR USA KAN JAG SÄGA! åker ju dit snart! :D
 

lite kladdigt runt naglarna, jag vet... det var faktiskt svårt! nästa gång skall jag måla lösnaglar

det blev 2 bilder för jag kunde inte bestämma mig vilken jag skulle lägga upp! :) jag kan berätta det andra jag fick. ögonskugga, läppglans och earcuff. är så glad över alla! egentligen bryr jag mig inte så mycket om sakerna, jag är bara glad över att ha så snälla, fina och omtänksamma vänner!


Paketbyte

kom nyss hem! superskönt att sluta halv 12! jag åt lite varm macka nyss. gott när man fryser och mysit nu till jul tycker jag! idag bytte jag o tjejorna klappar! gud vad generösa vänner jag har! superfina presenter verkligen! själv gav jag lösnaglar och ett nagellack till allihopa! (fast olika färger på nagellacket). jag hoppas dom är nöjda med det, visste knappt vad jag skulle köpa nämligen, sen kom jag på att matilda gillar "nail art" och rebecca gillar japan och sara svart o silver? så, haha, jag gav dom, haha, färger som passade o lite sånt. bla, bla, bla vad jag tjötar. jaja det var det jag ville säga! ni  skall få se bilder sen när jag har tid. skall försöka sova/vila lite nu, återhämta mig från filmen vi såg på skolan (blev så himla äcklad!)


Presenter till gosetjejerna...

Halloj! Har nyss blivit klar med inslagningen av paketerna till mina goa vänner...  Gjorde små söta kort oxå, där jag skrev vad de betydde för mig :) Hoppas att de blir glada!
5 DAGAR KVAR TILL JUL, OCH FORTFARANDE INGEN SNÖ! Snart drar jag till Norrland -O-

Granen

bara för att jag har tråkigt får ni bilderna på våran gran!


den sista är sne men, men

BLABLABLA

åkte hem direkt idag. orkade inte göra något med de andra, om de ens ville vara med mig? :O är ganska trött nu. as kul sista lektion, läraren fick ett utbrott för hon tyckte vi var oseriösa, sen skällde hon ut oss och så slutade vi tidigare! asså seriöst. det var bara 1 person som la ett roligt ord (eller vad man ska säga) och hon bara fick damp! jaja det var ialla fall väldigt kul. inte så mycket att berätta egentligen. ska  bara slappa nu, mm ja. hejdå  förrästen, säg gärna vad ni vill vi ska skriva om, jag tycker JAG är väldigt tråkigt... säg vad ni tycket o liknande, jag menar, det är ju ni som läser
 




Lite blandat

då har man vaknat och ätit frukost. önskar verkligen ALLA dagar var såhär! så himla skönt! nu måste jag bara bestämma vilken buss jag ska ta... en buss så jag är där ca. 30 minuter innan vi börjar, eller en buss som gör att jag måste springa den sista biten till skolan? jag stör mig ENORMT på att bussarna går en i halvtimmen. hade varit bättre om de gick en i kvarten. särskilt vid 4:a tiden, då är det knökfullt på bussen! fast dom går en i kvarten då så det skulle vart en i femminuter? jag har mina fantasier. nu ser jag på "jims värld". kul att veta?

 jag fick ialla fall sova inatt, efter att jag tagit sömntablett... men det var så skönt att sova så länge! DET ÄR BARA 2 DAGAR KVAR TILL JULLOV! egentligen bara idag som är en "vanlig" skoldag, för imorgon ska vi typ städa (taggar inte) och på onsdag är vi typ bara i skolan 1 timme. usch vad tråkigt jag skriver.

glömde berätta igår att vi pyntade granen ändå. jag kände att det var roligare att pynta nu för då får vi se den så fin lite längre...  tänkte lägga ut bild men det funka inte? så jag lägger ut 2 bilder från mina favorit filmer 
 

TITANIC och...

PEARL HARBOR.
2 filmer jag tycker alla skall se!


TråkAr

jag har bara lite tråkigt eller nåt. alla har gått o lagt sig för dom ska upp tidigt imon, men inte JAG! börjar 11.25 efetersom vi har inställld NO på morgonen! :D ja det blir till att försöka sova längre, men de andra kommer nog störa mig :( jaja, ska försöka sova nu ändå, jag har så tråkigt + att jag har haft världens mensvärk i helgen så jag måste få vila lite nu. (kanske inte så kul att veta?) jaja, låter säkert dumt... nej nu säger jag hejdå.


Soft dag med träning...

Heej! Idag blev en ganska lugn dag. Jag har umgåtts med mina bröder, pysslat, städat och tränat. Kommer ha träningsvärk överallt imon tror jag men aja... Skönt att vi börjar 11.25 iaf :) Ska nog ändå gå upp tidigt imon, för jag hade tänkt att jag skulle locka håret eller nåt. När det ändå snart är jul. Mamma var i stan idag och hon köpte avslutningsklänning och även en tunika till mig. SNART ÄR DET JUUUUUL och det ska bli kul :)

Just girly things...


JUL! ♥

nu har jag vaknat, fick sova längre idag! (hänns som om jag berättar om att sova hela tiden?) igår hade jag gäster men det hände inget kul precis... förut sprang det omkrin små bambisar i vår trädgård 2st supersöta!  
ja nu blir det göra iordning sig, pappa köpte gran igår så vi skall ta in den idag eftersom vi åker bort efter nyår (granar håller inte så länge typ 2 veckor eller nåt, jag vet inte) men pynta gör vi dagen innan julafton!
det är ju bara en vecka kvar! åååå vad jag längtar nu, fast jag har inte köpt alla julklappasr än så jag börjar bli stressad + att såär sista veckan är det knkökfullt och slutsålt överallt! hjälp!
nu skall jag inte skriva mer. det är tråkigt för er att läsa... kanske lägger ut julklappstips fast det känns så lame. alla gör ju det, och vem köper egentligen det andra tipsar om? de tipsar ju bara om saker de själva vill ha.
jaja lägger ut bilder senare för jag ska försöka ut o fota snön som ligger på marken! vill ju passa på, den försvinner ju snart! hejdå!


*låter bilderna tala för sig själva*


Winter cupcakes

Heej! Har som sagt inte bloggat på ett tag, har helt enkelt inte haft lust. Men nu är det fart igen! Man börjar få upp julstämningen rejält nu! Har börjat med "den årliga storstädningen". Lite halvtråkigt men det måste ju göras. Är sjukt taggad inför att det ska komma snö (vill ut och fota!). Jag älskar verkligen at fota, men jag glömmer alltid av eller har inte tid för att göra det. Men nu när det snart är lov kan man ju passa på! Den här helgen blir nog en tråkig slappar-helg eftersom pappa fått influensa. Själv känner jag mig lite konstig och har ont i lederna... Hoppas INTE att jag åker på nåt nu när det snart är jul. Det är ju bara en vecka kvar till Julafton! Hittade bilder på cupcakes på Tumblr:

Vaknade tidigt och ville berätta

dålig uppdatering? ja jag vi vet. det har hänt massor och lite så, så vi hade inte tid. + att jag inte har orkat blogga. det händer liksom inget kul egentligen så då blir det typ tråkigt. Matilda kanske har något kul att berätta sen. jaja jag ska inte tråka mera, ville bara berätta det. nu ska jag äta frukost så hejdå! jag vet, jag vaknade tidigt... det var brorsan, han bara klamppade ommkring på sitt rum så man blev lite störd -.-'

Things to do before I die...


Kbacka

dålig uppdatering av oss typ... vi åkte in till mässan idag. köpte julklappar osv. jag råkade köpa en julklapp som ingen "vill ha" eftersom de inte typ dricker glögg eller vad man ska säga :( så nu får jag ge den till någon person på stan? haha. jaja, skall försöka ta lite bilder, om jag orkar. annars får ni nöja er med internet bilder eller gammla bilder på datorn.
 
bjudbild från förra året... fjortis? nja typ... vad jag såg ut? hahaha uschligt... det värsta var att jag skulle ha kort snelugg och inte passa i det, bara om jag plattade håret typ... samma nu egentligen fast jag har lite uppklippt lugg bara (lång)
 

random

jättekul på fördjupningvalet... sitter i grupprum. vi gör klart våra juldikter i svenskan, pluggar NO och har nyss sjungit "hold my hand" till musiken. hanna har ont i halsen, inte matilda ;P haha, onödig info.
bild matilda laddat upp ;)

Nail inspiration for Christmas

Det är nog snart dags för mig att börja jobba på hur mina naglar ska se ut över jul... Är ju tokig i nail art! :)


Sanningen om ricinolja

ja ni kanske märkte att vi börjat blogga nu! superkul! matilda sa att det bara var några få små ändringar kvar...  fick nu veta något as kul av mamma! "ricin olja" som många köper för att få håret att växa, är egentligen för förstoppning! gahahahahaha så folk smörjar in medel som från början användes till att kunna bajsa igen, i håret!
hahahahahahahahahaha jag tror jag döööör! tänk att man köper "bajsmedel" för att håret ska växa? hahahahahaha nu kommer ni nog inte köpa det igen... ;P
men dagen har la varit bra! haft ganska skoj faktiskt! tyvärr sov jag inget inatt så jag har varit trött HELA dagen... när jag kom hem somna jag nästan (!) jaja, jag ska ialla fall göra lite NO läxa nu, sen se på TV resten av kvällen (för att jag är så trött). tråkigt va? gjorde en liten present till mormor, en elefant som jag designade! (mormor älskar elefanter) jag lägger inte ut någon bild för jag orkar inte... :P

Följ min blogg med Bloglovin

KLICKAKLICKAKLICKA och gör oss supeeeergladaaaa :D

Sanktaaaa Luciaaaa

Heej! Idag är det den trettonde(mitt turnummer) alltså Lucia! Vi hade mysigt firande i skolan. Jag funderar på att börja i skolkören igen eftersom jag har börjat tycka om att sjunga! Kanske efter jul isåfall och om någon i min klass vill hänga på. Vill ha jullov nuuuu. Längtar som in i helvete, men får väl stå ut. Nu ska jag bara slappa en stund framför tv:n, och läsa Kemi senare. Sista läxan hoppas jag! Aja, hare bääst :)


Matilda

Hellu!  Nu tänker jag göra som Hanna och skriva lite om mig själv. Jag heter Matilda som ni nog redan vet. Jag fyller år 15 Augusti, och är 14 år. Jag bor utanför GBG. Jag är en sprallig och glad tjej. Jag tycker om att sjunga, dansa, spela piano och hålla på med musik på olika sätt. Detta är ett ganska nytt intresse för mig, men jag älskar det! Jag gillar oxå mode, smink, blogga, pyssla och att umgås med vänner. Jag älskar mina fina vänner, de betyder allt! Med dem kan jag skratta och ha roligt genom att bara vara mig själv, och jag litar på dem( That's what friends are for, right?). Jag berättar allt för dem, och de stöttar mig genom eld och vatten. Jag gillar Twilight, både böckerna och filmerna. På TV kollar jag helst på Vampire Diaries och Grey's anatomy. Min favoritfärg är nog turkos just nu. Jag älskar Vintern och snön! Det är otroligt vackert! Nu har jag skrivit tillräckligt med onödig fakta tror jag, men om ni vill fråga något mer kan ni mejla mig på: [email protected]  eller bara kommentera. 

Hanna

hej! jag heter Hanna och är 1 av oss 2 som driver bloggen. jag följer strömmen och gör som de andra bloggarna och skriver lite om mig själv! :) som jag sa heter jag Hanna, är 14 år, bor utanför Götet, har underbara kompisar, Kommer blogga om det jag har lust att blogga om, kanske göra gratis headers om jag har lust och vad vill ni veta mer? att jag heter Linnéa i mellannamn? att min brorsa heter Emil? att jag ÄLSKAR att springa omkring i ciklar (hemma)? ok, jag kanske verkar väldigt tråkig... men det är jag INTE, jag är som jag är. mig själv och jag skämms inte för det. däremot skämms jag otroligt för andra personer som gör bort säg... lite skummt, ja! detta var det jag hade att säga om mig... vill inte tråka ut er mer. men ha det gött! tjabba tjena hejdå!
 

RSS 2.0